Menu

Houwing

Interesse? Bel 0597-42 31 11

Menu

Menu

Werkzaamheden

We verzorgen merendeels gedeeltelijke restauraties, met name plaatwerk & spuitwerk. Maar ook het afronden- of overnemen van reeds aangevangen restauraties behoren eventueel tot de mogelijkheden.

Werkzaamheden die wij voor u kunnen verzorgen:

  • Restaureren en bewerken van plaatwerk
  • Voorbewerken
  • Spuiten

Plaatbewerking

Wij zijn specialist in plaatwerk; het restaureren en bewerken van plaatwerk- en carrosseriedelen.

Ontbrekende delen

Ook ontbrekende plaatdelen- en onderdelen die niet meer te restaureren zijn, zijn voor ons geen probleem. We maken deze handmatig conform de originele maatvoering na.

Richten/ schadeherstel

Indien u schade heeft aan uw bolide kunt u ook gerust bij ons aankloppen. We hebben een full-equiped autoschade-herstel afdeling, compleet met richtbank- en richtvloer.

Voorbewerken/ spuiten

Wij maken gebruik van gedegen methodes als het gaat om het voorbewerken- en spuiten van uw bolide. Wenst u het gebruik van conventionele lakken zoals een klassieker- of oldtimer dat verdient? Geen probleem, u geeft het maar aan.

Zorgen dat u de waarde kent

Bezit u een klassieker- of bijzondere bolide, zorg dat deze getaxeerd is. Een geldig taxatierapport is de leidraad voor waardebepaling bij onder meer brand-, diefstal- of andere schade. Dit is niet alleen nuttig bij het uiteindelijke resultaat- maar ook juist tijdens de restauratie.

Hoge kwaliteit

Voor al deze specialisaties geldt dat we gegarandeerd hoge kwaliteit bieden, ge├źnt op uw wensen en die we durven waarborgen dankzij onder meer strikte controles gedurende dit proces.

Enkele voorbeelden van onder andere:

Plaatbewerking

Voorbewerken / Spuiten

De juiste aandacht, maakt alles mooier!